Participate Translate Blank profile picture
Image for Sziget Fesztivál 2015

Sziget Fesztivál 2015

Published on

Budapest

A Babel Budapest csapata idén is a Sziget Fesztiválon!

Mindjárt itt a Sziget Fesztivál, és a cafebabel.com lelkes tagjai már alig várják, hogy kilencedik alkalommal elfoglalhassák a European Meeting Point egyik lakájos sátrát a Szigetlakók szórakoztatására.

Minden nap igyekszünk majd elkápráztatni a kedves látogatóinkat olyan állandó programokkal mint európai uniós ihletésű vagy absztrakt arcfestés, migráns plakátfestés, brainstorming street animation az aznapi kerekasztal beszélgetésünkkel kapcsolatban. Augusztus 16-án 2 órától egy hatalmas össznépi számháborúval várunk titeket, míg 12-én, szerdán mindenkit megvendégelünk egy közösségi reggelivel 11-től 1-ig a Cafebabel sátornál.

Beszélgetéseinkbe minden nap 2 órákor az EU Meeting Point Cafebabel sátránál csatlakozhattok be.

Augusztus 11. (kedd): News/Feed- Kommentár újságírás (HU)

Ha megkérdezem külföldön elő ismerőseimet, honnan tájékozódnak messzi szülőföldjük mindennapjairól, legtöbb esetben a válasz harom négyes, egy könnyűfém , vagy a versus röviden. Mi az oka annak, hogy egyre inkább terjed a kommentszerű újságírás népszerűsége, miben áll a varázsa, miben tud többet vagy kevesebbet vagy csak mást nyújtani mint a hagyományos újságírás? Ezekre a kérdésekre és még sok másra keressük a választ kerekasztal beszélgetesünkben.

Augusztus 12. (szerda): Future Beats - Hogyan érvényesülnek magyar zenészek külföldön (ENG)

Van egy zenekarod? Nem csak külföldön szeretnél sikeres lenni? Vagy érdekelnek a magyar zenekarok külföldi lehetőségei? Gyere, és vegyél részt beszélgetésünkön, ahol szakmabeliek segítségével igyekszünk a kérdés mélyére hatolni: mi kell egy zenekarnak a sikerhez?

Augusztus 13. (csütörtök): Into the wild - Utazás nulla pénzből (ENG)

Ki mondta, hogy egy felejthetetlen külföldi utazás rengeteg pénzbe kerül? Biztosan tévedett!  Beszélgetésünkön megtudhatod, hogy kalandvágyó fiatalok hogyan valósították meg terveiket, hogyan jutottak el, és töltöttek hosszabb-rövidebb időt külföldön - szinte egy forint költség nélkül! Azt hiszed, neked nem sikerülhet? Gyere el, és meggondolod magad!

Augusztus 14. (péntek): Grand Home Budapest - Közösségi lakhatás (HU)

Közös albiban lakni haverokkal szuper-mit lehetne még ehhez hozzátenni a jacuzzin kívül? A cohousing avagy közössègi lakozás művelői szerint az együttélès közös tervezést, célokat és fejlődést is jelenthet. Ha érdekel, mi van a jacuzzi után és hogyan lehet a részvételi demokráciát az otthonodban megélni, gyere ele a Cafébabel Bp Grand Home Budapest c. beszélgetésére.

Augusztus 15. (szombat): Yes We’ed Can! – Legalizálj (HU)

Amszterdam illatú nagyvárosok, mosolygós, füvező emberek az irodában, peace & love vagy teljes káosz - milyen lenne vajon az élet, ha legalizálnánk a marihuánát Európàban? Milyen jogi,gazdasági, egészségügyi körülményekkel járna? Ezekre a kérdésekre keressük a vàlaszt Yes We'ed Can c. beszélgetésünkben

Ott tali!